22.7 C
Chișinău
vineri, 1 iulie, 2022

Maia Sandu: Silvia Radu NU este integră; Dacă ajunge la Primărie, îl va ajuta pe Plahotniuc să-și consolideze puterea

Must read

Comentarii recente

Silvia Radu nu este o persoană integră, iar dacă va ajunge la șefia capitalei, va face jocul liderului PD Vladimir Plahotniuc și îl va ajuta să-și consolideze puterea în Chișinău și în întreaga țară.

Este opinia președintei Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, expusă într-un interviu pentru Cotidianul.md.

„Este un intrus și despre valoarea ei politică am văzut la alegerile prezidențiale, atunci când nu a reușit să adune nici măcar un număr de voturi egal cu numărul de semnături pe care le-a colectat. Deși mă întreb cum a colectat semnăturile, dacă, după aia, acei oameni nu au mai vrut să voteze pentru ea. A fost plantată la Primărie într-un mod ilegal. I s-au oferit toate instituțiile media controlate de Plahotniuc. I s-au pus la dispoziție tot felul de instituții publice, începând cu Armata Națională, care a venit să facă ordine pe drumuri, ca să îi construiască o imagine. Iată că se încearcă inducerea în eroare a cetățenilor, cu acest profil de administrator. Oamenii trebuie să știe că această persoană nu este una integră și, dacă va ajunge la Primărie, va face jocul lui Plahotniuc, va ajuta regimul și Partidul Democrat să își consolideze puterea în oraș și în țară”, a declarat Maia Sandu.

 „Ea încearcă să ne convingă că știe să măture, asta tot este o calitate și respect oamenii care știu să facă munci fizice, dar nu ca activitate de PR. Primarul are multe alte lucruri. Da, în zilele de odihnă poate să meargă și să facă ordine în vecinătatea ei. Dar, în general, primarul are tare multe lucruri de făcut și ar fi trebuit să se apuce de descoperirea schemelor de corupție, dar nu să aducă oameni corupți, afiliați Partidului Democrat, și să îi plaseze în funcții importante la Primărie”, a adăugat Maia Sandu.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

1 COMENTARIU

 1. NEPĂSAREA LA MOLDOVENI, SAU NU, EI ȘI CE?

  „Buneii ți-au murit de foame, uciși de bolșevici, care organizase la noi foametea!” Nu, ei și ce? Da-n schimb acum o ducem cu toții bine în colhoz. Mai furăm noi, câte ceva de pe câmp, da oricum de foame nu murim!

  „Vampirul Silvia Radu și-a făcut averea de zeci de milioane pe seama noastră cu Union Fenosa, timp de ani 15 ani, mărind nejustificat tarifele la energie electrică.” Nu, ei și ce? Da-n schimb, acum ai văzut acum, cum face ordine la Primărie? Cum strigă de-i bagă-n boale pe toți? Și asta-i numai începutul! Ai să vezi cum o să-i fugărească de acolo pe toți corupții!

  „Păi, bine, bre! Dar merge vorba despre tâmpenia asta lacomă, care a folost șansa de a conduce cu monopoliștii, datorită cunoașterii limbii spaniole și a furat la maximum? A furat pentru stăpânii monopoliști, ca aceștea să fie mulțumiți de ea și a furat și pentru sine. Ai văzut ce avere de mai multe zeci de milioane de lei și-a făcut? Câte case are? Câte firme imobiliare și câte firme agricole are? Și toate acestea pe seamă spinărilor noastre gheboase!”

  „Escrocul evreu Ilan Șor a furat 2,9 miliarde de dolari de la noi, de la popor și acum regimul Plahotniuc ni i-a pus în cârcă tot nouă, ca datorie publică!” Nu, ei și ce? Că de plătit, vor plăti europenii din granturi. Noi cum am fost cu fundurile goale, așa și vom rămâne!

  „Păi, da escrocul Ilan Șor furat de la popor suma enormă de 2,9 miliarde de dolari și până acum n-a întors nici un leu și n-a stat nici o zi la închisoare?” Ei și ce? Dacă bietul evreu o să stea la închisoare o să te simți mai bine? Da lasă-l să se bucure de viață săracul, că cât au avut ei de suferit de-a lungul istoriei. Lasă-l să se bucure de copii, de soție, de colaboratoare, că noi bani vom mai face, sănătoși să fim!

  „Da, oligarhul fățarnic și viclean Plahotniuk și-a luat lui 2 miliarde de dolari din cele 2,9 miliarde furate de escroc, asigurându-i acestuia protecția!” Nu ei și ce? Ilancik ne mai dă și nouă niște cârnăciori „na șaru”, ne îndulcește viața cu câte o turtă dulce, ne organizează câte un „kobzon” grandios. Facem rost de-o „butâlkă” din „plastmas” cu tulburel din gologanii noștri și „ne jizni, a malina!”

  „Da oligarhul ăsta uzurpator, fățarnic și viclean, Plahotniuk, a capturat justiția, apoi folosind-o „na polnoi katușke” a capturat Parlamentul. Apoi și-a făcut guvern de buzunar și și-a asigurat viitorul regimului său autocrat prin schimbarea sistemului de vot!” Nu, ei și ce? Că eu nu privesc Prime TV și parcă mi-i mai ușor. Poate că copii noștri vor pune mâna pe furci și ciomege și s-or lămuri cu oligarhul fățarnic. Noi suntem prea bătrâni și chinuiți de tulburel pentru a mai salva ceva!

  ***

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri