24.4 C
Chișinău
marți, 28 iunie, 2022

Maia Sandu s-a întâlnit cu o delegație din Parlamentul Regatului Țărilor de Jos

Must read

Comentarii recente

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit vineri cu o delegație a Comisiei pentru Afaceri Externe din Parlamentul Regatului Țărilor de Jos, care a efectuat o vizită de lucru la Chișinău. Discuția a vizat situația de securitate din regiune și consecințele economice ale războiului din Ucraina asupra Moldovei, agenda noastră europeană și relațiile bilaterale moldo-olandeze, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul prezidențial de presă.

Șefa statului a mulțumit Regatului Țărilor de Jos pentru sprijinul acordat de-a lungul timpului prin diverse programe atât în domeniul social, cât și pentru reforma justiției, asigurarea securității energetice sau dezvoltarea presei libere. Totodată, Președintele Maia Sandu a apreciat ajutorul umanitar, oferit de autoritățile olandeze în ultimele luni pentru a gestiona mai bine fluxul de refugiați din Ucraina.

De asemenea, Președintele Maia Sandu a menționat determinarea autorităților țării noastre de a continua procesul de integrare europeană și și-a exprimat speranța că Regatul Țărilor de Jos va susține Republica Moldova în acest parcurs.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri