-0 C
Chișinău
joi, 1 decembrie, 2022

Maia Sandu: „Patriotismul nu se impune”

Must read

Comentarii recente

foto-gov.md_Guvernul obligă ca lecţiile din fiecare zi de luni să înceapă cu intonarea imnului de stat. Deşi Ministerul Educaţiei respinge această idee, Guvernul a aprobat totuşi proiectul de lege la şedinţa de ieri. Imnul de stat va fi tipărit pe primele pagini ale manualelor şcolare.
In opinia Premierului, intonarea imnului nu este exces de zel şi astfel s-ar învăţa poezia lui Mateevici. Iurie Leancă a menţionat că în SUA imnul este cîntat în fiecare dimineaţă.
Ministra educaţiei declară: „patriotismul nu poate fi impus” În aceeași ordine de idei, ministrul finanţelor afirmă că nu este o idee chiar bună, mai ales că unii profesori ar putea să nu aibă auz muzical.
Proiectul de lege care va contribui la educarea spiritului de respect faţă de ţară şi simbolurile naţionale urmează să fie supus votului în Parlament.

 

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

1 COMENTARIU

  1. Sandu are perfecta dreptate, poate mai intii sa cinte imnul ministrii, parlamentarii si cei de la alte institutii de Stat inainte de inceperea sedintelor , iar mai pe urma si copiii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri