-1.7 C
Chișinău
marți, 31 ianuarie, 2023

Maia Sandu, după întrevederea cu Macron: Așteptăm cu nerăbdare să continuăm cooperarea dintre R. Moldova și Franța pe cele mai importante chestiuni pentru ambele țări

Must read

Comentarii recente

La Paris, s-a desfășurat întrevederea dintre Maia Sandu și Emmanuel Macron se arată într-o postare a președintelui R. Moldova pe Twitter.

„A fost o plăcere să fiu găzduită la Paris de către Președinte Emmanuel Macron în marja Formului Păcii. Așteptăm cu nerăbdare să continuăm cooperarea dintre R. Moldova și Franța pe cele mai importante chestiuni pentru ambele țări”, se arată într-un mesaj al Maiei Sandu plasat pe Twitter.

Ulterior, șefa statului a mai adăugat pe pagina sa de Facebook că a discutat cu președintele francez despre oportunitățile de cooperare cu Franța în domeniul infrastructurii, digitalizării, securității și eficienței energetice.

„I-am mulțumit totodată domnului Președinte Macron pentru deschiderea de a ne ajuta în eforturile noastre de combatere a corupției în Moldova. În acest context, am discutat despre dezvoltarea colaborării dintre organele de drept din țările noastre. Valorificarea acestor eforturi ne va permite să restabilim funcționarea justiției în Moldova și să ne axăm în continuare pe dezvoltarea potențialului țării noastre”, a scris ea.

Maia Sandu a mai scris că Franța este un partener strategic important și o țară prietenă care sprijină eforturile de curățire a statului și dezvoltare după model european a Republicii Moldova.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri