12.7 C
Chișinău
miercuri, 28 septembrie, 2022

Maia Sandu, despre retragerea lui Marian Lupu din cursa prezidenţială: „Este un gest disperat care confirmă faptul că Dodon este candidatul dorit de Plahotniuc”

Must read

Comentarii recente

maia sanduCandidatul comun al forţelor antioligarhice, Maia Sandu, califică retragerea lui Marian Lupu din cursa prezidenţială drept un joc murdar. „Este un gest disperat care demonstrează că Igor Dodon este candidatul dorit de Plahotniuc”, afirmă Maia Sandu.

„Circul continuă. Lui Plahotniuc i-a fost frică de faptul că votul oamenilor va arăta cât de puţină susţinere are candidatul puterii, Marian Lupu. E un gest disperat care confirmă faptul că Dodon este candidatul dorit de Plahotniuc. Cu el se poate înţelege. Astfel, PD a hotărât să-şi spele imaginea prin a declara acest sprijin FALS pentru mine. Cu acest măr otrăvit, Plahotniuc vrea să-l ajute, de fapt, pe Dodon. Susţinerea lui Plahotniuc şi promovarea mea în holdingul lui de presă nu are decît scopul de a mă compromite”, a reacţionat Maia Sandu.

Cetăţenii vor înţelege însă cine stă în spatele acestui joc murdar, susţine preşedinta PAS. „Vor înţelege că şi Plahotniuc, şi Lupu sunt nişte laşi. Nici eu, nici oamenii din Moldova nu avem nevoie de sprijinul lui Plahotniuc. Oamenii vor şti să facă alegerea corectă”, a punctat Maia Sandu.

Reacţia preşedintei PAS vine după ce Marian Lupu, însoţit de oligarhul Vladimir Plahotniuc, a anunţat în această după-amiază că îşi retrage candidatura la prezidenţiale pentru că Maia Sandu „are mai multe şanse să-l învingă pe Igor Dodon”.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri