23.2 C
Chișinău
luni, 26 septembrie, 2022

Maia Sandu a protestat alături de oamenii din PMAN; „Noi susţinem aceeaşi cauză – să demitem guvernarea coruptă”

Must read

Comentarii recente

maia sandu 24 ianuarie 2016Maia Sandu a fost şi astăzi alături de protestatarii din centrul capitalei. Aceasta a spus că susţine manifestaţii şi protestează alături de ei.

„Nu o să urc în scenă. Sunt aici cu oamenii care protestează, în scenă trebuie să fie reprezentanţii societăţii civile astfel încât să nu existe speculaţii că acesta este un protest pro Rusia sau pro Europa. Acesta este un protest anticorupţie, antiguvernare, care capturează instituţiile statului, care tolerează furtul bancar şi sărăcia acestei populaţii”, a declarat Maia Sandu.

Totodată, liderul platformei PAS a mai spus că toţi cetăţenii susţin aceeaşi cauză – demiterea guvernării corupte. „Le spun acestor oameni că sunt alături de ei şi printre ei. Acest lucru este suficient, noi susţinem aceeaşi cauză, să demitem o guvernare coruptă şi să aducem la putere o guvernare veritabilă proeuropeană”, a menţionat aceasta.

„Acum există un pericol imediat care se numeşte capturarea statului, care se numeşte limitarea accesului la presa liberă şi acum noi toţi luptăm cu acest pericol imediat. Evident că noi ne dorim să construim un stat democratic şi un stat democratic poate fi doar acel care se bazează pe valorile proeuropene”, a mai spus Maia Sandu.

Precizăm că Maia Sandu a participat şi la protest din 22 ianuarie, organizat de Platforma Demnitate şi Adevăr.
Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri