-4.8 C
Chișinău
joi, 9 februarie, 2023

Mai mulți preoți din cadrul Eparhiei de Bălți și Fălești îi solicită episcopului Marchel să le permită să nu se mai roage pentru conducerea țării

Must read

Comentarii recente

Mai mulți preoți din cadrul Eparhiei de Bălți și Fălești îi solicită episcopului Marchel să le permită să nu se mai roage pentru conducerea țării pe motic că aceasta a ratificat Convenția de la Istambul. Preoții se arată profund indignați de faptul că actuala guvernare „atacă direct morala și sufletele copiilor”.

De asemenea, reprezentanții bisericești cer permisiunea să nu le permită reprezentanților guvernării să pășească pragul bisericilor.

„Chiar dacă mai marii bisericii au încercat să le arate că unele dintre aceste puncte, precum schimbarea genului la copil, sunt o răzvrătire la adresa lui Dumnezeu, ei au ignorat în totalitate glasul Bisericii și continuie să facă exeperimente pe seama generației în creștere. Respectuos vă solicităm să ne eliberați de obligațiunea de a ne mai ruga lui Dumnezeu, pentru o astfel de conducere a țării”, se spune în mesaj.

Episcopul de Bălți și Fălești, Marchel nu a venit, deocamdată, cu o reacție.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri