9.4 C
Chișinău
luni, 26 septembrie, 2022

Lupu şi Leancă au refuzat să participe la dezbaterile electorale pentru a se confrunta cu Maia Sandu: „Sunt nişte laşi; Au arătat o lipsă totală de respect faţă de cetăţeni”

Must read

Comentarii recente

maia-si-andreiMarian Lupu şi Iurie Leancă continuă să evite o confruntare directă cu Maia Sandu. Cei doi candidaţi la funcţia de preşedinte nu au venit astăzi la dezbaterile electorale organizate de TV7 şi nici măcar nu şi-au trimis reprezentanţii.

„Sunt nişte laşi, le este frică. Au arătat o lipsă totală de respect faţă de cetăţeni. Dacă nu vin azi, aici, când sunt doar candidaţi, imaginaţi-vă ce ar face dacă ar ajunge la Preşedinţie. Dar ei nu au cum să ajungă în această funcţie, pentru că nu respectă oamenii”, a declarat Maia Sandu.

Candidatul unic al forţelor antioligarhice a avut în schimb o dezbatere la telefon cu reprezentatul PD, Sergiu Sîrbu. Întrebat de ce Marian Lupu nu a venit la dezbateri, Sîrbu a reiterat poziţia candidatului PD care a spus anterior că va participa doar la o confruntare cu Igor Dodon.

Sergiu Sîrbu s-a înfuriat însă când a auzit întrebările Maiei Sandu.

„De ce dulăii lui Plahotniuc mă atacă pe mine şi nu pe Dodon? Aveţi o înţelegere cu Dodon? Nu vă este ruşine să intimidaţi oamenii şi să-i forţaţi să voteze pentru PD? La întâlnirile din teritoriu am aflat despre foarte multe metode de intimidare. Îi impun pe oameni să fotografieze buletinul de vot, altfel vor avea de suferit, vor fi daţi afară de la lucru”, a menţionat Maia Sandu.

„Pentru calomnie, injurie, pentru minciunile pe care le tirajaţi, există răspundere.  O să răspundeţi în faţa lui Dumnezeu”, a fost replica lui Sîrbu.

„O să numesc un procuror independent şi o să răspundeţi aici, până să răspundeţi şi sus”, a spus Maia Sandu, în replică.

Precizăm că şi Igor Dodon a refuzat până acum să participe la o confruntare directă cu candidatul unic al forţelor antiologarhice.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri