23.2 C
Chișinău
luni, 26 septembrie, 2022

Lorena Bogza și-a cerut scuze de la Andrei Năstase: Recunosc că am greșit

Must read

Comentarii recente

bogzaJurnalista Lorena Bogza, moderatoarea talk-show-ului „În Profunzime” de la Pro TV și-a cerut marți scuze de la președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase.

Bogza s-a scuzat după ce luni, în cadrul unei ediții a emisiunii pe care o moderează, l-a citat greșit pe Năstase, insistând pe versiunea proprie, chiar dacă liderul Platformei Demnitate și Adevăr a menționat că nu are dreptate.

„Încerc să văd fiecare emisiune pe care o fac pentru a o analiza. Vizionând-o pe cea de aseară, am atras atenţia la discuţia pe care am avut-o cu dl Andrei Năstase şi am vrut să văd cum stau lucrurile în realitate. Aşa că m-am dus la sursă primară (pe care nu o accesasem până atunci pentru că nu acesta a fost subiectul principal al emisiunii) şi am descoperit că dl Năstase a spus adevărul”, a menționat moderatoare pe Facebook.

Este vorba despre o declarație citată eronat a lui Năstase, care declarase anterior în cadrul unei emisiuni că în calitate de „domn” e gata să-și asume „povara” de a fi candidatul comun în cadrul alegerilor prezidențiale.

„Noțiunea de ‘domn’ dintr-o declarație privind asumarea responsabilității funcției de șef al statului a fost, într-adevăr, înlocuită cu cea de ‘bărbat’. În mod curios, presa a scăpat aceasta nuanță și aici nu mă refer la cea controlata de unii-alții. Sursele pe care le-am accesat eu pentru a mă informa au făcut aceasta greșeală.
Cine mă cunoaște știe ca sunt un om onest, de aceea consider că este corect să recunosc atunci când greșesc”, a mai spus Lorena Bogza.

Sursa:independent.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri