14.3 C
Chișinău
duminică, septembrie 26, 2021

Locuitorii din satul Mândreşti au avut o întrevedere cu membrii Partidului Platforma DA

Must read

Comentarii recente

Mandresti 1Îndeamnă cetăţenii să se unească în lupta împotriva regimului oligarhic şi să ignore zvonurile lansate la adresa Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr.

Vorbim despre locuitorii din Mândreşti, raionul Teleneşti, satul natal al preşedintelui formaţiunii, Andrei Năstase.

Acolo s-a desfăşurat o întâlnire cu reprezentanţii formaţiunii politice. Printre subiectele luate în vizor au fost problemele sociale, de drept şi alegerile prezidenţiale.

Reprezentanţii Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr au fost întâmpinaţi cu muzică şi aplauze.

Mandresti 2Unul din episoadele dezminţite de conducerea formaţiunii este cel ce se referă la mama liderului Partidului Platforma DA. Prezentă la adunare, şi mama lui Andrei Năstase a avut un cuvânt de spus.

Unii dintre localnici nu au ezitat să-şi arate susţinerea faţă de echipa Platformei DA. Mesaje de susţinere către liderul partidului au venit şi din partea micuţilor.

În altă ordine de idei, cetăţenii din raionul Teleneşti spun că nu se lasă manipulaţi de informaţiile despre formaţiunea politică Platforma Demnitate şi Adevăr difuzate de posturile de televiziune controlate de oligarhul Vladimir Plahotniuc şi susţin că sunt dornici de schimbări.

mandresti 3Prim-vicepreşedintele PD Vladimir Plahotniuc, vizat în declaraţii, nu a răspuns la telefon pentru a beneficia de dreptul la replică.

Menţionăm că următoarea întrevedere a Platformei Demnitate şi Adevăr cu cetăţenii este programată duminică, ora 14:00, la Teatrul Vasile Alecsandri din oraşul Bălţi.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri