-0.8 C
Chișinău
marți, 7 februarie, 2023

Litvinenco despre protestul BECS: „Majoritatea cetățenilor sunt de altă părere. Ei doresc ca hoții să stea la pușcărie”

Must read

Comentarii recente

Ministerul Justiției, Sergiu Litvinenco a comentat acțiunile de protest ale susținătorilor PSRM și PCRM, dar și a unor jurnaliști care ieșit astăzi în stradă pentru cere eliberarea lui Alexandr Stoianoglo. Acesta susține că lupta cu corupția va continua, chiar dacă unii nu și-ar dori acest lucru.

„Evident că fiecare are dreptul de a protesta. Chiar și cei care nu-și doresc lupta împotriva corupției, ci vor perpetuarea situației actuale. Însă majoritatea cetățenilor țării sunt de altă părere. Ei doresc ca hoții să stea la pușcărie. Indiferent de statutul celui care fură și de câți bani are în buzunar. De aceea, respectând drepturile celor puțini care-și doresc ca hoții să fie lăsați în pace și/sau să fure mai departe, lupta anticorupție trebuie să continue. Și va continua,” a scris Litvinenco.

Precizăm că, protestul organizat de Partidul Socialiștilor „Spunem nu dictaturii”, lansat împotriva arestării procurorului general suspendat din funcție, Alexandr Stoianoglo, s-a încheiat cu adoptarea unei rezoluții care ar urma să fie expediată organismelor internaționale și misiunilor diplomatice acreditate în țara noastră.

La manifestația din centrul Capitalei au participat câteva sute de persoane. Participanții la protest au scandat „Jos Maia Sandu”, „Nu dictaturii!”, „Demisia!”, „Libertate lui Stianoglo!”.

La protest au participat liderul PCRM, Vladimir Voronin și liderul PSRM, Igor Dodon.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri