-10 C
Chișinău
joi, 9 februarie, 2023

Liliana Nicolăescu – Onofrei, după acuzațiile lui Ștefăneț: Nu comentez aberațiile unor funcționari frustrați, cărora le-a venit timpul să plece

Must read

Comentarii recente

Președinta Comisiei parlamentare de cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media, Liliana Nicolăescu-Onofrei, acuzată de „presiune” de către director al Agenției de Inspectare și Restaurare a Monumentelor din Republica Moldova, Ion Ștefăniță, a declarat pentru UNIMEDIA că „nu comentează aberațiile unor funcționari frustrați”.

„Nu comentez aberațiile unor funcționari frustrați, cărora le-a venit timpul să plece. Avem nevoie de instituții puternice, cu oameni integri și cu caracter, care să deservească cetățenii, nu să distrugă patrimoniul istoric, lucrând pentru grupuri de interese cu bani”, a afirmat Liliana Nicolăescu-Onofrei.

Amintim că directoull Agenției de Inspectare și Restaurare a Monumentelor din Republica Moldova, Ion Ștefăniță, declară „presiuni” și „amenințări” din partea autorităților și a avertizat că dacă acestea nu vor înceta, va intra în greva foamei chiar în boroul său.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri