8.9 C
Chișinău
luni, 29 noiembrie, 2021

Liderul PLDM: „Andrei Năstase şi Maia Sandu reprezintă două partide noi, tinere, fără o experienţă electorală şi nu au niciun palmares negativ în activitatea lor”

Must read

Comentarii recente

Andrei MaiaDeclaraţia comună semnată de liderul Platformei DA, Andrei Năstase, preşedintele Partidului Acţiune şi Solidaritate, Maia Sandu şi liderul Partidului Liberal Democrat, Viorel Cibotaru, vine să unească forţele de opoziţie pentru deoligarhizarea Republicii Moldova şi decapturarea instituţiilor de stat. Declaraţiile au fost făcute de către liderul Partidului Liberal Democrat, Viorel Cibotaru, în cadrul unui interviu pentru Europa Liberă.

„Această Declaraţie vine la finele unui proces destul de dificil de discuţii de vreo patru luni şi, într-adevăr, are ca scop, unul din primele scopuri – unificarea forţelor în atingerea unui ţel şi mai nobil decât este cel pe care îl vizează Declaraţia de a unifica forţele în alegerile prezidenţiale: de fapt, este vorba de deoligarhizarea statului Republica Moldova şi decapturarea instituţiilor de stat – acesta este, de fapt, semnificaţia acestei declaraţii”, a declarat liderul PLDM.

„Eu cred că ea este dictată, de fapt, de situaţia reală care exprimă un rating destul de înalt al acestor doi lideri de partide cu care, iată, am găsit limbă comună în a definitiva această Foaie de parcurs”, a adăugat Viorel Cibotaru.

Totodată, liderul PLDM  a menţionat că: „Reprezentanţii acestor două partide noi, tinere, fără o experienţă electorală, nu au niciun palmares negativ în activitatea lor, iar Partidul Liberal Democrat este un partid care totalmente s-a reformat şi nu mai acceptă niciun fel de tactici sau metode care s-au folosit înainte şi din cauza cărora, de fapt, astăzi partidul suferă o scădere în încrederea populaţiei. Aceasta ne uneşte foarte mult – dorinţa de a aplica o politică nouă, de a fi în rând cu cetăţenii. Şi eu cred că aici este cheia succesului nostru şi sunt absolut sigur că acel candidat pe care oamenii şi-l vor dori şi ne vor spune cine este preferatul acestei scrutin electoral – acest lucru şi va fi cheia succesului”.

Amintim că liderul Platformei DA, Andrei Năstase, preşedintele Partidului Acţiune şi Solidaritate, Maia Sandu şi liderul Partidului Liberal Democrat, Viorel Cibotaru, au lansat o declaraţie comună privind alegerile prezidenţiale din 30 octombrie. „Suntem decişi să facem front comun şi să folosim această oportunitate în cel mai responsabil mod posibil”, se spune în declaraţia semnată de liderii partidelor de opoziţie.

Totodată, cele trei forţe îşi reconfirmă decizia de a înainta un candidat comun la alegerile prezidenţiale din toamnă şi spun că acesta va fi anunţat la momentul oportun.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri