16 C
Chișinău
marți, 17 mai, 2022

Liderii opoziţiei proeuropene, Andrei Năstase şi Maia Sandu, s-au întâlnit cu noul şef al Delegaţiei UE la Chişinău

Must read

Comentarii recente

Liderii opoziţiei antioligarhice proeuropene au avut astăzi o întrevedere cu noul şef al Delegaţiei Uniunii Europene în Republica Moldova, Peter Michalko.

După discuţia cu ambasadorul UE la Chişinău, liderul Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, a precizat pe ce s-au axat discuţiile.

„Prioritare au fost subiectele legate de intimidările şi persecuţiile politice, arestarea ilegală a protestatarului Alexei Alexeev, tentativele regimului de a distruge puţina presă liberă în contextul social-politic actual, dominat de o agendă geopolitică falsă a guvernării hibrid antipopulare”, a menţionat Andrei Năstase.

„Sunt încrezător că pe parcursul mandatului Dlui Ambasador Peter Michalko şi prin concursul plenar al acestuia, ţara noastră, la care Domnia sa ţine enorm, se va schimba în bine. E de datoria noastră să facem din Moldova ţara în care să vrei să trăieşti!”, a punctat liderul DA.

Astăzi am avut o bună întrevedere cu Excelența sa, Peter Michalko, noul șef al Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova.
Prioritare au fost subiectele legate de intimidările și persecuțiile politice, arestarea ilegală a protestatarului Alexei Alexeev, tentativele regimului de a distruge puțina presă liberă în contextul social-politic actual, dominat de o agendă geopolitică falsă a guvernării hibrid antipopulare.
Sunt încrezător că pe parcursul mandatului Dlui Ambasador, Peter Michalko și cu concursul plenar al acestuia, țara noastră, la care Domnia sa ține enorm, se va schimba în bine. E de datoria noastră să facem din Moldova țara în care să vrei să trăiești!

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri