21.6 C
Chișinău
joi, 6 octombrie, 2022

Lider politic român: Guvernul de la Chișinău să asculte revendicările Platformei DA

Must read

Comentarii recente

4  octombrie PMANPrim-vicepreședintele Partidului Național Liberal din România a făcut duminică, în timp ce la Chișinău se protesta, un apel către Guvernul Republicii Moldova, pentru a asculta revendicările protestatarilor care manifestă alături de Platforma Civică Demnitate și Adevăr.

Potrivit lui Predoiu, Guvernul de la Chișinău întoarce spatele protestatarilor sinceri ignoră cu desăvârșire cerințele legitime ale acestora.

„Eu fac un apel la Guvern să deschidă acest dialog onest cu cetățenii care protestează, subliniez, protestează pe platforma Dreptate și Adevăr. Fac un apel către autorități să manifeste reținere pentru ca lucrurile să nu degenereze și către protestatari să evite orice fel de escaladare a tensiunilor. În același timp, fac un apel și către mass-media, care e o problemă specială acolo la Chișinău, să relateze onest ce se întâmplă, să nu manipuleze, să nu fie partinică și să servească interesul cetățenilor și nu al unor oligarhi”, a declarat Cătălin Predoiu.

Zeci de mii de protestatari s-au adunat duminică în Piața Marii Adunări Naționale, la chemarea Platformei Civice Demnitate și Adevăr, care a solicitat Guvernului și Parlamentului să se reunească într-o ședință comună, pentru a îndeplini revendicările protestatarilor. Și de acesta dată puterea a ignorat solicitările cetățenilor.

Sursa:independent.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri