30.2 C
Chișinău
luni, 27 iunie, 2022

Liceu din Tiraspol, invadat de miliţieni

Must read

Comentarii recente

start_1160403Liceul Teoretic „Lucian Blaga” din Tiraspol a fost asaltat de miliţieni îmbrăcaţi în civil din regiune. Potrivit vicedirectorului instituţiei, Raisa Pădurean administraţia este interogată de către poliţişti.

Preşedintele Asociaţiei „Promo – Lex”, Ion Manole informează că în liceu au sosit persoane necunoscute care s-au prezentat drept reprezentanți ai administrației locale. Au filmat, au creat panică, invitându-l pe director pe data de 11 undeva, însă nu a înțeles dacă e vorba de pretinsă procuratură, administrație locală sau instanță de judecată.

“Pe parcursul ultimelor săptămâni au avut loc niște controale, dar nu au fost depistate încălcări. Principala problemă pe care o invocă transnistrenii este lipsa alimentației calde pentru elevi, ceea ce ar contraveni pretinsei legislații locale. O altă problemă este lipsa sălilor de sport, iar ei le cer să aibă aceste săli. A treia problemă este achitarea impozitelor în bugetul local”,a declarat Manole pentru Jurnal.

Sursa citată comunică că zilele trecute, administraţia liceului tiraspolean „Lucian Blaga” a fost înştiinţată prin intermediul unei scrisori că vor avea un control.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri