-2.3 C
Chișinău
sâmbătă, 28 ianuarie, 2023

Liberalii nu-l vor pe Vlad Filat premier în exercițiu și se duc la Curtea Constituțională

Must read

Comentarii recente

109018 Au declarat și se țin de cuvînt. Mihai Ghimpu va merge la Curtea Constituțională în această după-amiază pentru a sesiza interimatul lui Vlad Filat.

Zilele trecute, Mihai Ghimpu a menționat într-o declarație că premierul în exercițiu își exercită ilegal atribuțiile de serviciu. Tot atunci a anunțat că va solicita CC să comenteze articolele 100 și 101 din Constituție și să explice în ce condiții funcționează expresia „imposibilitatea prim-ministrului de a-și exercita atribuțiile”.

Menționăm că în replică, Nicolae Timofti a declarat că liberalul se referă la o lege învechită care nu mai este în vigoare.

 

 

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

3 COMENTARII

  1. Tovarăşe Ghimpu ! În adresare către Curtea Constituţională, numaidecît să argumentaţi duşmănia faţă de Filat şi să scrieţi cam aşa…! Dragă CC, noi, subsemnaţii: Ghimpu, Lupu, Plahotniuc, nu dorim să discredităm şi să ne lăsăm de hoţii, raidere, scheme mafiote, de a jefui maideparte poporul, de a menţine Moldova mulţi ani în fază de tranziţie, de stopare a integrării în Europa, de a minţi poporul, de a ne îmbogăţi, etc.etc., iar acest Filat, numai ne pune mari piedici în aceste activităţi ale noastre, destul de nobile. Ajută-ne dragă CC, să ne ducem misiunea noastră, pînă la capăt.

  2. Ghimpu simte arsuri mari la fund. i ieste frică că Dodon, o să-l elimine din politică pe el, cît şi pe Chirtoacă. Iată motivul de ce el nu-l vrea pe Filat, dar vrea un guvern interimar. Alt motiv. Dacă va fi un guvern interimar, atunci clica (troica): Plahotniuc + Lupu + Gimpu, vor continua afacerile şi schemele mafiote , nestingheriţi de nimeni. Marelui patriot Ghimpu, îi ieste în cot de integrarea europeană, de românism, de bunăstarea poporului, cu care el ca un artist de teatru, le mimează. Pentru el, principalul, este îmbogăţirea, pentru că s-a săturat să umble cu papucii şi chiloţii rupţi în bot şi fund.

  3. Tovarăşe Ghimpu, ai rupt cosoru! Dar tu ieşti de vină! Ai vrut milioane de la Plaha,firma ParStar, benzinării la Cimişlia, milioane de la drumuri şi ecologie, şi să stai în parlament şi să te ocupi cu demagogia, ascunzîndu-te după paravanul patriotismului? Nu merge! Ce, vrei şi cu acea întrînsa, şi cu sufletul în rai! Nu merge, tovarăşe! Eşti trădător. Nu da vina pe Guţu. Tu nici la picioarele ei nu ieşti. Ea este cultă, deşteaptă, patriotă, iar tu- doar un cioban, întîmplător nimerit în politică. Finita la comedia!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri