-2.3 C
Chișinău
marți, 6 decembrie, 2022

Jurnaliştii moldoveni, deţinătorii premiului „Jurnalist european”

Must read

Comentarii recente

european_flag_in_karlskrona_2011_15631700Subiectul european, predominant în articole, reportaje, emisiuni şi promovarea unei înţelegeri mai bune cu politica şi instituţiile Europei, le-au adus tuturor jurnaliştilor din Republica Moldova premiul „Jurnalist european” la Forumul Internaţional al Jurnaliştilor Români.

FIJR a instituit în acest an premiul „Jurnalist European” și a hotărât ca, la prima ediţie, premiul să fie acordat tuturor jurnaliştilor din Republica Moldova care au susţinut parcursul european al acestui stat.

FIJR apreciază munca depusă de către jurnaliştii moldoveni în beneficiul atingerii dezideratului european al Republicii Moldova şi susţine pe mai departe efortul acestora pentru europenizarea mass-media din ţara lor.

Diploma de Excelenţă care însoţeşte premiul „Jurnalist European” va fi înmânată Misiunii Republicii Moldova pe lângă Uniunea Europeană.

Forumul Internaţional al Jurnaliştilor Români  este o organizaţie care apără şi promovează interesele jurnaliştilor români din afara graniţelor ţării și care reafirmă angajarea sa în procesul de europenizare a mass-media de la Chişinău, manifestând disponibilitate pentru acordarea de suport tehnic şi expertiză în vederea însuşirii şi aplicării codurilor europene din domeniu.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri