9.4 C
Chișinău
luni, 26 septembrie, 2022

Jurnal TV continuă campania „Cine mai poate ca Nae?”: După ce a ajuns deputat PD, contractele de milioane cu statul au început să curgă gârlă pentru Eugeniu Nichiforciuc

Must read

Comentarii recente

Cu avere de milioane se poate lăuda şi deputatul Partidului Democrat Eugeniu Nichiforciuc. Maşini de lux, mai multe apartamente în capitală, patru firme şi contracte de milioane cu statul.

Eugeniu Nichiforciuc, fost membru al Partidului Comuniştilor a părăsit formaţiunea în 2010 după ce PCRM a pierdut puterea pe care a deţinut-o timp de opt ani, a aderat la Partidul Moldova Unită, dar a plecat şi de acolo. Mai exact, după ce formaţiunea a ratat accederea în Parlament în cadrul alegerilor din noiembrie 2010. În 2011, a aderat la Partidul Democrat, iar după asta a devenit deputat.

A intrat în legislativ în februarie 2015 şi peste trei luni una dinte firmele a încheiat un contrat de 2 milioane 800 de mii de lei cu o instituţie de stat.

Veniturile din contractele de milioane cu statul ar urma să se regăsească în declaraţia de avere depusă de deputat pentru 2016, care însă nu este publicată. Cât priveşte câştigurile anterioare, cele declarate, ele sunt destul de modeste, spre deosebire de cheltuieli. Ultima dare de seamă a deputatului este cea pentru 2015, primul său an de deputăţie.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri