19.4 C
Chișinău
joi, 11 august, 2022

Jurnal TV a revenit în grilele majorității operatorilor de cablu

Must read

Comentarii recente

imagesSun Communications a reintrodus Jurnal TV în pachetul său de bază. Sun TV motivează că a răspuns solicitărilor clienților săi, iar liderii de opinie declară că operatorul s-a răzgândit fiind influențat de atitudinea misiunilor diplomatice acreditate la Chișinău și presiunea mediatică. Jurnal TV continuă să protesteze pînă ce toți operatorii de cablu vor introduce postul în grila de programe obligatorii.

”Compania a auzit și este receptivă la vocile și mesajele consumatoriilor săi, astfel posturile de televiziune Jurnal TV și Accent TV sunt readuse în oferta pentru televiziunea analogică. Precizăm că Sun Communications a acționat și va acționa în continuare exclusiv în interesele abonaților săi”, se arată într-un comunicat emis ieri de Sun Communications.

Sun TV a făcut anunțul în a doua zi de protest, organizat cu scopul de a susține postul de televiziune. Manifestanții îl acuză pe controversatul om de afaceri, Vladimir Plahotniuc pentru toate cele întîmplate, care, potrivit lor, vrea să închidă gura jurnaliștilor care spun lucrurilor pe nume.

”Jurnal TV nu este al nostru, Jurnal TV este al vostru, al telespectatorilor. Pe voi v-au lipsit de dreptul de a recepționa informația corectă, necontrolată politic, nedirijată, necenzurată”, a declarat producătorul general al postului, Dorin Scobioală.

”Nu fac nimic altceva decît să ne ia unica speranță – cuvîntul, care a fost dat de Dumnezeu. Acești indivizi încalcă legea în mod deliberant, în mod flagrant. CCA este obligat să sancționeze, să oblige operatorii de cablu să introducă Jurnal TV”, susține președintele Asociației APOLLO, Vasile Năstase. Jurnalistul a mai menționat că Vlad Plahotniuc acționează împotriva valorilor europene și este individul care nu dorește integrarea europeană. Asta pentru că Europa l-ar supune unor reguli stricte, fiind incapabil să mai fure.

Amintim că în noaptea de 12 spre 13 ianuarie, mai mulți operatori de cablu din țară au întrerupt transmiterea postului Jurnal TV fără vreun avertisment prealabil.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri