0.2 C
Chișinău
vineri, 27 ianuarie, 2023

Judokanii moldoveni au cucerit două medalii de argint la campionatele internaționale de la Baku

Must read

Comentarii recente

Republica Moldova a cucerit medalia de argint la competiția mondială Baku Grand Slam, care s-a desfășurat în perioada 4-7 noiembrie, în capitala Azerbadjanului.

Selecționata națională de seniori a fost reprezentată de șapte sportivi antrenați de Victor Gorobeț.

Astfel, judokanul Denis Vieru, categoria 66 kg, a cucerit medalia de argint după luptele contra sportivilor din Mongolia, Georgia și Japonia, fiind învins de azerul Orkhan Safarov.

În cadrul aceleiași competiții, judokanul Dorin Goțonoagă, categoria 81 kg, s-a clasat pe locul V, iar Nicolae Foca, categoria 60 kg, pe locul VII.

În același timp, Lotul Național la Judo Tineret, format din zece sportivi, a participat, în perioada 1-7 noiembrie, la Campionatul European U23 din Budapesta, Ungaria.

Judokanul Radu Izvoreanu a câștigat medalia de argint la categoria de greutate 66 kg. El a obținut victoria în fața reprezentanților din Lituania, Olanda, Elveția și Rusia, fiind învins de românul Lucian Borș Dumitrescu.

Sportivul Adil Osmanov a obținut medalia de bronz, în limitele categoriei de 73 kg, impunându-se în fața adversarilor din Slovenia, Spania, Franța. În semifinale, el a cedat în fața georgianului Aleko Mamiashvili, iar în meciul pentru medalia de bronz l-a învins pe belorusul Yahor Trukhan.

La categoria 81 kg, judokanul Cătălin Marian s-a poziționat pe locul V.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri