27.7 C
Chișinău
joi, 11 august, 2022

Republica Moldova sub ocupația criminalilor, de Vasile NĂSTASE

Must read

Comentarii recente

imagesTRĂIASCĂ LIBERTATEA DE EXPRIMARE!

JOS HOARDA UZURPATOARE DE LA GUVERNARE!

În Republica Moldova ocupată de criminali se aude, de la miezul nopții, Lacul Lebedelor!
Libertatea de exprimare a fost înjunghiată.
Democrația a fost împușcată direct în inimă.
Planul de distrugere a ultimului bastion al LIBERTĂȚII, JURNAL TV, a fost implementat. DE LA MIJLOCUL NOPȚII, CA NIȘTE ȘOBOLANI, AU SCOS DIN MAI MULTE REȚELE DE CABLU, POSTUL JURNAL TV!
Tot ce am prezis cu două zile în urmă S-A ADEVERIT!
Criminalilor le-au cedat nervii. Au demonstrat că le e frică de LIBERTATEA CUVÎNTULUI.
De altceva nu au teamă! Nici de europeni, nici de americani. Nici de popor. Au uzurpat puterea, au devalizat proprietățile Republici, nu ne-au lăsat nici dreptul de a afla cînd și cît fură, cît și cum pradă, cît și cum jefuiesc!
Noi ce facem, domnilor cetățeni ai Republicii Moldova? Ne apărăm sau nu drepturile pe care le-am obținut prin sacrificii și jertfe?
E timpul să CEREM ȘI SĂ OBȚINEM DEBARCAREA CRIMINALILOR DE LA PUTERE ȘI CONDAMNAREA LOR PENRTU CRIME ÎMPOTRIVA PROPRIULUI POPOR!
E timpul să ne mobilizăm întreaga societate civilă, întreaga opoziție politică, fiecare cetățean cu proprie demnutate pentru a SPUNE UN CATEGORIC NU HOARDEI UZURPATOARE DE LA PUTERE!
Mă adresez către deputații din Parlament să-și depună mandatele și să susțină noua mișcare cetățenească de debarcare a CRIMINALILOR DE LA PUTERE, pentru a pregăti terenul pentru alegeri parlamentare anticipate!
RIDICAȚI-VĂ, OAMENI AI CETĂȚII, NU VĂ LĂSAȚI CĂLCAȚI ÎN PICIOARE DE CIZMA MURDARĂ MARCA PLAHOTNIUC ȘI FILAT, ARHITECȚII ACTUALULUI STAT BANDITESC.
Acum sau niciodată!
ACUM SAU NICIODATĂ!

P.S. Aceste rînduri au fost scrise și postate pe rețeaua de socializare Facebook în noapte de 12 spre 13 ianuarie 2013, imediat ce șobolanii au ros cablul Jurnal TV din unele portofolii ale distribuitorilor de servicii!

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri