7.2 C
Chișinău
luni, 20 martie, 2023

Iustin Covei, șase ani de închisoare cu executare

Must read

Comentarii recente

covei roFiul unui judecător din Craiova a fost condamnat irevocabil la şase ani de închisoare cu executare. Procurorii susţin că Iustin Covei împreună cu mai mulţi cunoscuţi ar fi băgat în buzunar milioane de euro după ce au clonat cardurile mai multor persoane din ţară şi din străinătate.

Potrivit anchetatorilor, reţeaua fabrica şi deţinea echipamente pentru falsificarea dispozitivelor de plată electronică şi efectua operaţiuni financiare frauduloase. Practic, la bancomate erau instalate diferite dispozitive care să copieze datele de pe carduri ale utilizatorilor, erau preluate aşadar informaţiile şi folosite în diferite tranzacţii.

Iustin Covei a fost trimis în judecata în anul 2010, alături de alte 17 persoane, pentru iniţierea şi sprijinirea unui grup infracţional organizat, specializat în infracţiuni informatice.

Anchetatorii mai spun că la acea vreme pe raza oraşului Craiova s-au instituit mai multe reţele, cu legătură între ele care acţionau în ţară şi străinătate.

În dosar, pe lângă Covei, au mai fost condamnate la închisoare cu executare alte 14 persoane, iar trei au primit pedepse cu suspendare.
Iustin Covei este fiul unui judecător de la Curtea de Apel Craiova.

Sursa:digi24.ro

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri