4.4 C
Chișinău
miercuri, 7 decembrie, 2022

Ion Sturza SPULBERĂ așteptările lui Plahotniuc

Must read

Comentarii recente

Sturza ionÎn pofida deciziei de ieri a Curții Constituționale care a explicat că șeful statului este obligat să înainteze candidatul la funcția de prim-ministru care îi va fi propus de o majoritatea absolută formată, premierul desemnat Ion Sturza dă asigurări că șeful statului va propune și a doua oară un candidat de același profil ca și el.

„Pe 4 ianuarie nu se va întâmpla nimic strașnic. Nu se oprește lumea, nu se stinge lumina. Procesul va continua, inclusiv cu implicarea mea ori în calitate de candidat, ori în cadrul alegerilor anticipate. Pot să vă asigur însă că președintele va desemna și pentru a doua oară un candidat cel puțin cu profilul meu. Să nu fie nicio iluzie”, a declarat astăzi Sturza în cadrul întrevederii cu reprezentanții Congresului Autorităților Locale.

Amintim că, pe 4 ianuarie, Parlamentul urmează să se întrunească într-o ședință extraordinară pentru a vota Guvernul Sturza.
Deocamdată, doar fracțiunea Partidului Liberal Democrat și-a anunțat disponibilitatea de a susține Cabinetul de miniștri condus de Ion Sturza.

Sursa: ziarulnational.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri