21.1 C
Chișinău
joi, 18 august, 2022

Ion Sturza: „Să fim mâine în PMAN, alături de cei care ne reprezintă cel mai bine – Platforma Demnitate şi Adevăr”

Must read

Comentarii recente

sturza parlamentFostul prim-ministru, Ion Sturza îndeamnă cetăţenii să iasă mâine la un protest paşnic în PMAN, alături de cei care reprezintă cu adevărat dorinţa şi forţa poporului, şi anume Platforma Demnitate şi Adevăr.

„Cum poţi să guvernezi, fiind detestat de propriul popor, cum poţi să te impui, fiind ilegitim?! Noi trebuie să-i scoatem la lumină! Prin protest, paşnic, dar protest! Să fim mâine în PMAN, alături de cei care ne reprezintă cel mai bine, Platforma Demnitate şi Adevăr!”, a sris Sturza pe o reţea de socializare.

Totodată, ex-premierul afirmă că cei care au ajuns la guvernare nu sunt apţi să prezinte programe de lucru sau analize pertinente, ci doar sunt competenţi să formeze „alianţe” încropite prin şantaj şi corupere.

„Am epuizat argumentele să îi conving pe cei care au capturat Moldova să o întoarcă poporului. Programe de guvernare, echipe profesioniste, integre, analize pertinente, nimic! Doar „alianţe” în miez de noapte, încropite prin şantaj şi corupere, guverne formate tot în miez de noapte, declaraţii nocturne. Ei sunt „maeştrii” întunericului”, a declarat Sturza.

În aceeaşi ordine de idei, omul de afaceri atenţionează partenerii de dezvoltare a Moldovei că ar putea să se transforme în complici ai unui regim detestat de o ţară întreagă. „Nu mai am argumente nici pentru cei cărora le place să-i numim „parteneri de dezvoltare”. Se pare ca sunt un „geostrateg” inconştient, la fel ca milioanele de moldoveni care doresc un lucru simplu – demnitate. Atenţie, dragi parteneri! Încă un pas şi vă transformaţi în complici ai unui regim detestat de o ţară întreagă. Doamne fereşte de ceva mai grav, cine va răspunde de ştampila de bonitate?”, a adăugat Sturza.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri