12.7 C
Chișinău
miercuri, 28 septembrie, 2022

Ion Sturza, despre protestele Platformei DA: Nu era Sturza astăzi dacă nu era mişcarea din toamnă; Ne apropiem de anticipate şi voi candida pe listele unui partid existent

Must read

Comentarii recente

ion sturzaFostul candidat pentru funcţia de prim-ministru, Ion Sturza, afirmă că implicarea sa în politică este rezultatul protestelor de amploare din toamna lui 2015 la Chişinău, organizate de Platforma Demnitate şi Adevăr.

„Am o atitudine pozitivă şi consider că nu era Sturza astăzi dacă nu era mişcarea din această toamnă. Ei sunt deponenţii acelei mişcări mari. Ei captează această energie care vine din piaţă şi au tot dreptul să fie o coloană care participă în alegeri anticipate. Este evident că vor trebui să se alinieze toate orgoliile, toate interesele”, a comentat Sturza parcursul Platformei DA.

Totodată, ex-candidatul la şefia Guvernului a menţionat că alegerile anticipate sunt tot mai aproape, şi, conform pronosticurilor acestuia, scrutinul va avea loc cel târziu la începutul acestei primăveri. Sturza a adăuga că s-ar putea regăsi pe lista unui partid politic existent.

„Noi vom fi în anticipate. Dacă vor fi, voi candida. Eu vin cu un mesaj clar de consolidare. Voi candida în partide formate deja”, a conchis Sturza.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri