0.2 C
Chișinău
vineri, 27 ianuarie, 2023

Ion Ceban: Primăria Chișinău va rambursa integral proprietarilor suma mansardelor care au ars în urma incendiului de la Buiucani

Must read

Comentarii recente

Toate cele 20 de familii care au suferit în urma incendiului produs în blocul de pe strada Ion Pelivan nr.17/3 vor primi suma investită în achiziționarea mansardelor. Anunțul a fost făcut de primarul general Ion Ceban în cadrul unei conferințe.

Potrivit acestuia, fiecărei familii, suplimentar, li se vor acorda 50 de mii de lei pentru pentru achiziționarea de mobilier și alte lucruri necesare. În plus, daunele suferite de proprietarii apartamentelor de la etajele inferioare vor fi evaluate și li se va oferi asistență.

Reamintim că angajații întreprinderilor municipale de servicii locative și de gestionare a locuințelor, precum și toți ofițerii responsabili ai Preturii au fost implicați în eliminarea consecințelor incendiului de la mansardă. Toate coridoarele și scările de la etajul 5 până la etajul 1 au fost curățate, precum și lucrările în jurul casei. Locuitorii au fost ajutați să facă ordine în apartamente, iar la etajul 6, oamenii au putut intra pentru a-și ridica restul bunurilor.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri