-1.8 C
Chișinău
sâmbătă, 28 ianuarie, 2023

Inspectoratul Fiscal propune formulare tipizate online

Must read

Comentarii recente

83e352Fisc-ul pune la dispoziție formularele tipizate de documente primare cu regim special. Acestea vor putea fi comandate online și eliberate în baza unor etape esențiale.

„Folosind inovațiile tehnologice vom impulsiona modernizarea procesului de administrare fiscală din Republica Moldova. Adițional prin lansarea acestui serviciu dorim să minimalizăm costul cotribuabililor, să economisim din timpul contabililor companiilor. Astfel, contribuabilii vor utiliza comandarea online concomitent vor fi înștiințați de data, ora și locul unde se vor elibera formularele”, a declară şeful Inspectoratului Fiscal Principal de Stat, Ion Prisăcaru.

Procedura de comandare a respectivelor formulare constă în: depunerea unei cereri, procesarea comenzii și eliberarea acestora. Tototdată funcționarilor fiscali li se va permite să creeze liste și graficul de prezentare a agenţilor economici la oficiile de eliberare a formularelor.

Pentru asta, se cere crearea unui cont pe servicii.fisc.md și deținerea semnăturii electronice eliberată de către centrul de certificare al Î.S. ,,Fiscservinform” sau semnătura digitală eliberată de un centru de certificare acreditat.

Comanda online a formularelor tipizate de documente primare cu regim special a fost lansată pe 23 iulie 2013.

 

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri