22.2 C
Chișinău
joi, 18 august, 2022

Inga Grigoriu: PSRM a ales sinuciderea politică pentru că face parte din sistem

Must read

Comentarii recente

inga grigoriuPe cei din conducerea PSRM îi aşteaptă nu doar ura propriilor alegători pentru cârdăşiile cu oligarhul Plahotniuc, dar şi puşcăria garantată, consideră Inga Grigoriu, membru al Platformei Demnitate şi Adevăr. „Ei nu înţeleg că oricine se leagă cu Plahotniuc devine pradă uşoară, ei doar încearcă să-şi mai întindă zilele furibunde”, a scris Inga Grigoriu pe pagina sa de Facebook.

„Opoziţia veritabilă se face zilnic tot mai puternică şi mai generatoare de probleme pentru coaliţia PD-PSRM. Acum, planul acestor partide ocupante a Legislativului a fost deconspirat prin înţelegerile de cartel atât de vizibile, cât şi prin propriile interese ale conducerii PSRM. Pactele nocturne au prevalat în faţa grijei artificiale faţă de alegătorii săi, iar supuşenia şi slugărnicia faţă de un personaj malefic, trăgător de sfori, regizor de filmuleţe indecente, fabricant de dosare şi iubitor de rufe murdare a ieşit la iveală”, comentează Inga Grigoriu.

Reprezentanta Platformei DA afirmă că Dodon a ales sinuciderea politică pentru simplul fapt că face parte din sistem.

„Mă tot întrebam, de ce un partid de „temut”, având cei mai mulţi deputaţi în Parlamentul R. Moldova, care strigă că luptă de şapte ani cu acest sistem corupt, preferă sinuciderea publică în loc să utilizeze încrederea oferită de o mare parte de cetăţeni? Iar răspunsul e simplu şi banal pe alocuri: sunt parte din sistem, începând cu cedarea hotelului Codru, având cotă parte din monopolul la importul de carne şi peşte, implicându-se direct în exportul de fructe în Federaţia Rusă, falimentând bănci prin scheme frauduloase şi ridicând mâna pentru raţe mute, de gen Timofti”, a adăugat reprezentanta Platformei DA.

„Cei din PSRM care se uitau ţintă, fără a clipi, în ochiul obiectivelor în campania prezidenţială, sunt nu doar manipulatori, ci nişte mişei care s-au folosit de convingererile unor cetăţeni ai acestui petic de pământ. Acei oameni care i-au oferit un vot de încredere lui Dodon s-au trezit peste noapte cu probleme şi mai mari: pensii „procesate”, tarife în creştere zilnică, demnitate călcată în picioare, conchide Inga Grigoriu.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri