23.3 C
Chișinău
joi, 11 august, 2022

Inga Grigoriu: „Doar înlăturarea definitivă a acestor criminali de la putere îi va permite justiţiei independente să-şi îndeplinească atribuţiile”

Must read

Comentarii recente

Anul 2018 este important pentru că cetăţenii Republicii Moldova au şansa să înlăture actuala guvernare şi să permită justiţiei independente să-şi îndeplinească atribuţiile, afirmă vicepreşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr, Inga Grigoriu.

„Cetăţenii R.Moldova au fost furaţi de miliarde de lei prin intermediul unei scheme primitive, pusă în acţiune de nişte băieţi şmecheri, rămaşi cu ideile încă în anii ’90. Atraşi fiind de rezervele valutare ale Băncii Naţionale, asigurându-se că şi-au plantat peste tot oameni docili, „brigada” a început a acţiona. La mişcările tectonice de bani din anii 2011-2014, CNA şi BNM s-au făcut că plouă, Chetraru fiind trimis să citească beletristică, iar Drăguţanu să joace tenis”, a menţionat Inga Grigoriu

„Procuratura Generală în frunte cu Gurin prindeau sacul cu bani aruncat, iar finul Candu se ocupa de simplul prim-ministru Leancă, explicându-i cât de important pentru schema lor este oferirea garanţiilor de stat, înainte ca cea mai mare emisie de bani să fie înfăptuită, însă, fără a lua în supraveghere băncile lui Şor-Plahotniuc. În „circuit” apare Gaburici, cu aceeaşi misiune a stiloului în mâini şi doar protestele din mai, 2015, au putut opri o nouă tranşă de resurse financiare din contul cetăţenilor.

Rolul lui Filip era să pună miliardele pe umerii oamenilor, iar capacul schemei trebuia să-l pună acelaşi Candu prin Amnistia fiscală. Cetăţenii R.Moldova înţeleg că doar înlăturarea definitivă a acestor criminali de la putere îi va permite justiţiei independente să-şi îndeplinească atribuţiile. De aceea anul 2018 este atât de important. De aceea, rezistenţa, implicarea, responsabilitatea şi cabina de vot vor fi „armele” de neînvins ale cetăţenilor, ce vor să trăiască liber într-o ţară prosperă”, a adăugat vicepreşedintele Platformei DA.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

1 COMENTARIU

 1. OLIGARHUL PLAHOTNIUK – DE-A “BABA OARBA” ȘI CU ESCROCUL ȘOR, DAR ȘI CU RANGERUL KROLL

  În mod sigur, că prefăcutul “babă oarbă” oligarh în chiloți blindați Plahotniuk ar putea juca și tenis, dar la momentul actual cel mai rentabil îi este să joace de-a “baba oarba”, atât cu protejatul lui, escrocul evreu Ilan Șor, dar și cu rangerul neînfricat american specializat în fraude bancare, adică exact așa cum ne trebuia nouă, în prinderea escrocilor bancari, de-al de evreul nostru Ilan Șor, redutabilul Kroll.

  Odată cu contactarea de către BNM (Banca Națională a Moldovei) a redutabilului ranger Kroll părea, că marea “mare” ne va fi până la genunchi, dar n-a fost să fie, căci oligarhul uzurpator Plahotniuk, stăpânul atotputernic al justiției moldovenești a început să joace de-a baba oarba, atât cu protejatul său escrocul evreu Ilan Șor, dar și cu redutabilul lui oponent, rangerul neînfricat american Kroll.

  Escrocul Șor simțind în spate spriginul atotputernicului său protector, stăpânul justiției moldovenești, oligarhul uzurpator Plahotniuk a început chiar să se zborșească și la rangerul Kroll, încordându-se atât de tare până scăpa câte un pârț evreiesc de puișor prăjit în unt, de punea pe gânduri această parte a Europei. Desigur, că neînfricatul ranger Kroll rămânea absolut de neclintit la manevrele evreiești, cunoscute atât de bine în lume, dar mai ales în Statele Unite.

  Cu peste un an de arest la domiciliu până la pronunțarea sentinței și cu peste jumătate de an în libertate după pronunțarea sentinței de 7,5 ani de detenție în regim semiînchis pentru traducerea dosarul în limba rusă pentru “moldoveanul” get beget cu numele atât pitoresc moldovenesc din talpă Ilan Șhor, “baba oarba” dintre oligarhul uzurpator moldovean Plahotniuk și escrocul evreu Ilan Șor se apropie cu pași vertiginoși de alegerile parlamentare ordinare, unde escrocul evreu Ilan Șor urmează să obțină alegerea mult râvnită ca deputat în Parlament
  pe circumscripția nominală Orhei, iar protectorul său, oligarhul uzurpator moldovean Plahotniuk să rămână cu banii primiți, ca taxă de protecție în cont, iar redutabilul ranger Kroll cu buza umflată.

  Ținând însă cont de reputația serioasă în lume pe care o are neînfricatul ranger Kroll în lupta sa dârză cu frauda bancară, cel mai probabil, că Moldova va fi nevoită să-i plătească acestuia pentru munca depusă, rămânând astfel și fără cele 2,7 miliarde de dolari, furate de escrocul Ilan Șor, dar și plătindu-l pe rangerul neînfricat Kroll pentru munca depusă în zădar. Astfel singurul, care va rămâne cu buza umflată foarte tare va fi poporul moldovenesc, cel mai sărac popor din Europa.

  Poate că măcar acum, în ceasul din urmă haiducul turmentat va avea mintea sa mult râvnită din urmă să înțeleagă ce înseamnă să fii coordonat și manipulat de o canalie hapsănă și șireată ca oligarhul uzurpator Plahotniuk, să ai stat capturat cu Parlament din plăvani nesimțiți, să fii condus de guvern de buzunar cu miniștri ratați și cu un “călugăr” neputrincios, ca prim ministru. Și totul a început cu capturarea justiției, apoi profitându-se de slăbiciunea și lăcomia nesăbuită a unor compatrioți de-ai noștri a continuat capturarea statului. “Răul din umbră”, oligarhul Plahotniuk a profitat din plin de aceste metehne ale noastre, moldovenești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri