22.7 C
Chișinău
vineri, 1 iulie, 2022

Inga Grigoriu cheamă oamenii la protest: „Plahotniuc vrea să construiască un nou GBC în locul cafenelei Guguţă”

Must read

Comentarii recente

Vicepreşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr, Inga Grigoriu, îndeamnă locuitorii capitală să iasă mâine la protestul din faţa Primărie Chişinău, pentru a apăra capitala de construcţiile ilegale.

„Veniţi mâine, la ora 10:00, la protest. Este oraşul vostru, cafeneaua Guguţă este tot a voastră. Să nu permitem construcţia unui nou GBC lângă Parlament”, a menţionat Inga Grigoriu.

„Acest regim nu este doar fricos şi ticălos, dar ei folosesc minori. Aţi văzut ce a fost la noi, la sediu, joi, 19 iulie, şi ce a fost făcut pe 20 iulie, cum au folosit oamenii necăjiţi. În locul cafenelei Guguţă se va construi, efectiv, un nou GBC, lângă Parlament. Avem peste tot hoteluri, centre comerciale, unde acest pitic încearcă să se ascundă. Noi ştim foarte bine că, de fapt, el are nevoie şi de locul de sub cafeneaua Guguţă. Nu lăsaţi, este oraşul vostru”, a adăugat vicepreşedintele Platformei DA.

Referindu-se la oamenii aduşi să protesteze azi la sediul Platformei DA, Inga Grigoriu a spus că „ei încearcă să acopere problema cafenelei Guguţă cu ajutorul oamenilor interpuşi, oameni care au sărit la bătaie. Am fost martor, ei au vrut să-l lovească pe Andrei Năstase, doar că Andrei Năstase nu va cădea pradă acestor confruntări”.

„Oamenii noştri au nevoie de pensii şi salarii decente. Nu avem nevoie de o ţară în care să fim slugile, robii sau cerşetorii lui Plahotniuc. Nu vrem să trăim într-o ţară unde bătrânii sunt mâncaţi de muşte şi apoi mor”, a conchis Inga Grigoriu.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

1 COMENTARIU

 1. HACINA SAU GADCINA?

  Începe cu o minciună tipică á la Plahotniuk, insul care se numește Daniel Hacina spunând, că „o să punctez din start, că habar n-am de Șor, chiar dacă sunt din Orhei…” Da chiar
  mă faci curios. Cred că ești singurul orheian, care nu știe de jidanul vostru din Orhei, care a prădat de 2,9 miliarde de dolari cel mai sărac popor din Europa, poporul moldovenesc.
  Și cum de ți-a reușit această performanță să fii din Orhei și să nu știi de Șor? Ai stat închis în casă cu urechile astupate și nu te-ai uitat pe fereastră?

  Am văzut că încerci să fii sensibil la limbaj? Apropo, îți plac cuvintele „jurnaliughi” și „jivotnâie – animale”, folosite tot mai frecvent de concitadinul tău jidan, primarul de Orhei Ilan Șor? Apropo, aceste cuvinte necesită oarecum să fie echilibrate cu cuvintele „jâdeara” și „jidan”, deși ultimul nu este nici măcar peiorativ, adică nu are sens
  defavorabil, depreciativ, disprețuitor îndeobște, dar mai ales atunci, când este vorba de hoțul jidan Ilan Șor, care a furat 2,9 miliarde de dolari de la cel mai sărac popor din
  Europa, poporul moldovenesc, adică a furat și de la mine, dar și de la tine.

  „O să punctez din start” și eu, cum îți place ție să zici, pentru a exclude orice confuzie, consultă-te în DEX și vei vedea, că cuvântul popular românesc „jidan” are vechi rădăcini istorice, dar nu are nici o conotație peiorativă și că această afirmație, cum că ar fi așa este o greșeală (vezi: https://dexonline.ro/definitie/jidan). Apropo, acest cuvânt popular românesc „Jidan” are aceiași semantică, ca englezescul „Jew „, franțuzescul „Juif ” sau atât de frecvent utilizat la noi rusescul „Jâd „.

  Dar să ne întoarcem la ceea cu ce-am început. Oare, chiar habar n-ai de cine-i jidanul Șor? Și chiar nu ți-i rușine să spui așa minciună? În acest caz sunt convins că majoritatea celor care ne citesc sunt de acord cu mine, că ești Daniel Gadcina și nu Daniel Hacina. Sunt sigur că ai ideie de limba rusă și știi că unele din semnificațiile cuvântului rusesc „gad” sunt cuvintele românești „prost” și „respingător”, iar spunând că habar n-ai de jidanul Șor, îmi pari asemenea unui limbric, care se hrănește din fecalele jidănești ale lui Șor și se jură că nu-l cunoaște pe acesta!

  Aaa! Păi în acest caz lucrurile pot fi explicate cât de cât. Întradevăr, un limbric ca tine, care se se hrănește din fecaliile cuiva n-are de unde să știe, cine îi dă de mâncare! Dar să nu mai facem abuz de răbdarea oamenilor cu lumea „gadcinei” tale, adică cu lumea limbricilor
  și să trecem la lucruri mai serioase. Da de protectorul jidanului hoț Șor, capul mafiei moldovenești, oligarhul uzurpator, fățarnic, viclean și minciunos Plahotniuk habar ai, adică ai auzit? Sau ești prea tânăr să auzi de așa jigant al fățărniciei, minciunii și păcălelilor, ca Plahotniuk?

  Apropo, de la distinsa doamnă Alina Radu ce vreai? De prin internet am văzut, că ești un proaspăt și neastâpărat absolvent de liceu în pantaloni de ultimă modă, care o face pe blogherul? De ce te anini de femeie? Nu te temi c-o să-ți pierzi pantalonii la modă? Ai privit ultimele fotografii ale distinsei doamne directoare la Ziarul de Gardă Alina Radu?
  Mulți ani înainte la cei 50 de ani împliniți doamnei, dar ai văzut cât de atletic arată Dumneaei? Eu înțeleg, că ești tânăr și neliniștit, hormonii lucrează, dar dacă într-o clipă
  de neatenție, nominalizata la Premiul Nobel Alina Radu te strânge între picioare mai tare n-o să-ți mai trebuiască pantalonii la modă.

  *** 23.07.2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri