-1.8 C
Chișinău
vineri, 27 ianuarie, 2023

Informația prezentată de Ambasada Moldovei în Marea Britanie: De astăzi – noi reguli de intrare în Anglia și Scoția

Must read

Comentarii recente

Începând de astăzi, moldovenii, inclusiv cei vaccinați, care sosesc în Anglia și Scoția trebuie să prezinte la sosire certificatul negativ al unui test Covid-19, tip PCR sau lateral flow, efectuat cu 2 zile înainte de îmbarcare. Excepție de la măsură sunt copii sub 12 ani, iar pentru Scoția – copii care au mai puțin de 11 ani.

Informațiile au fost prezentate de Ambasada Moldovei în Marea Britanie.
Reprezentanții acesteia anunță că rămân in vigoare următoarele măsuri:

– Toți călătorii, inclusiv cei vaccinați care sosesc în Anglia vor trebui să efectueze un test tip PCR în ziua a doua de la sosire și să se autoizoleze la domiciliu până la primirea rezultatului testului. În cazul în care testul va fi pozitiv, persoana respectiva va trebui sa se autoizoleze pentru o perioada de 10 zile;- Toate persoanele, inclusiv cele vaccinate care intră în contact cu persoanele confirmate cu infecția variantei Omicron Covid-19 vor trebui să se autoizoleze la domiciliu pentru o perioadă de 10 zile;- Purtarea măștii este obligatorie în mijloacele de transport în comun și în magazine.

Informații suplimentare despre condițiile de călătorie sunt disponibile aici: https://www.gov.uk/…/travel-to-england-from-another…

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri