22.2 C
Chișinău
joi, 18 august, 2022

Îndemnul liderului Platformei DA către societate: „La prima chemare, când regimul va încerca să nesocotească voinţa populară şi recomandările Comisiei de la Veneţia, să venim la Parlament”

Must read

Comentarii recente

Republica Moldova nu trebuie să fie o ţară săracă, de care râde toată lumea şi din care oamenii fug zilnic ca de ciumă. Iar pentru aceasta, afirmă liderul Platformei Demnitate şi Adevăr, suntem cu toţii datori „să curăţim ţara de mizerie şi să o transformăm în cel mai frumos, prosper şi sigur loc de pe pământ, pentru noi şi pentru generaţiile viitoare”.

„Vă îndemn să ne gândim singuri la viitor, să ne implicăm cu toţii şi să edificăm o altfel de societate, o altfel de clasă politică, cu oameni noi la cârma ţării. Aş vrea să vă gândiţi nu doar la cât de rău e la noi în ţară şi cât de ticăloşi sunt unii politicieni, care, ştim bine, sunt irecuperabil de ticăloşi”, spune Andrei Năstase.

În context, liderul Platformei DA îndeamnă oamenii să fie gata să iasă în stradă şi în cazul în care regimul de la guvernare va încerca să ignore recomandările Comisiei de la Veneţia în privinţa intenţiei puterii de la Chişinău de a schimba sistemul electoral.

„Vă îndemn ca toţi noi să facem tot ce ne stă în puteri pentru a reîntoarce Moldovei şi oamenilor, speranţa, demnitatea şi pentru a aduce bunăstarea în casa fiecăruia. Vă îndemn ca la prima chemare, atunci când regimul hibrid va încerca să nesocotească voinţa populară şi recomandările Comisiei de la Veneţia să venim la Parlament pentru a ne exprima direct suveranitatea poporului deşteptat al Moldovei”, este mesajul lui Andrei Năstase.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri