9.4 C
Chișinău
luni, 26 septembrie, 2022

Încă un partid îşi anunţă sprijinul pentru candidatul unic al forţelor antioligarhice la prezidenţiale

Must read

Comentarii recente

andrei maia 1Încă o formaţiune politică va susţine candidatul unic al forţelor antioligarhice la prezidenţialele din 30 octombrie.

„Partidul Liberal Reformator salută decizia Partidului „Platforma Dreptate şi Adevăr” şi a Partidului Acţiune şi Solidaritate de desemnare a unui singur candidat pentru alegerile prezidenţiale din 30 octombrie 2016. Este un gest de maturitate politică şi civică  a celor două partide, o dovadă a conştientizării importanţei care revine scrutinului în eliberarea statului de sub captivitatea forţelor oligarhice corupte şi revenirii lui la statul de drept de esenţă democratică europeană”, se spune într-un comunicat emis de PLR.

Potrivit liberal-reformatorilor, pericolul pierderii prezentelor alegeri prezidenţiale este deosebit de mare în situaţia unei lipse de solidaritate între forţele antioligarhice.

„Partidul Liberal Reformator apreciază gestul lui Andrei Năstase, candidatul Partidului „Platforma Demnitate şi Adevăr” care a luat decizia retragerii lor din cursă în favoarea candidatului Partidului Acţiune şi Solidaritate. Partidul Liberal Reformator declară oficial, la rândul său, susţinerea Maiei Sandu, în calitatea sa de candidat unic al forţelor proeuropene antioligarhice în scrutinul pentru funcţia de Preşedinte al Republicii Moldova din 30 octombrie 2016”, se mai spune în declaraţie.

Totodată, formaţiunea a lansat un apel către toate partidele parlamentare şi extra-parlamentare, către toţi candidaţii independenţi să se ralieze acestei mişcări de solidaritate electorală.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri