0.2 C
Chișinău
vineri, 27 ianuarie, 2023

Încă 1,5 mil. m3 de gaze au fost cumpărate de la polonezi și compania DXT Commodities

Must read

Comentarii recente

Licitația lansată în cea de-a treia zi de către furnizorul central de energie electrică, Energocom, a fost câștigată de doi ofertanți. Este vorba despre DXT Commodities și compania poloneză PGNiG. Anunțul a fost făcut astăzi de Agenția Proprietății Publice.

„DXT Commodities – o companie internațională care este lider pe piața angro de gaz și energie, dar și compania poloneză PGNiG vor furniza mâine gaze naturale în conductele Republicii Moldova. Menționăm că volumul de gaz achiziționat pe 25 octombrie de la compania PGNiG din Polonia și pe 26 octombrie de la compania olandeză Vitol a fost livrat țării noastre conform tuturor prevederilor contractuale”, arată comuncatul emis de APP.

Ieri APP a anunțat că Vitol, unul dintre primii trei transportatori mondiali de produse petroliere, a câștigat tenderul lansat de Energocom, iar pe 25 octombrie Guvernul Republicii Moldova a anunțat că a fost semnat un contract pentru o achiziție de probă de un milion de metri cubi de gaze naturale între compania de stat Energocom și compania poloneză PGNiG.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri