-1.7 C
Chișinău
marți, 31 ianuarie, 2023

„În spatele acestui dosar stau beneficiarii miliardului furat.” Stoianoglo, prezent la ședința CA, unde este examinat recursul procurorilor privind înlocuirea arestului său la domiciliu

Must read

Comentarii recente

Procurorul general suspendat, Alexandr Stoianoglo, prezent la ședința de astăzi de la Curtea de Apel, unde este examinat recursul procurorilor privind înlocuirea arestului său la domiciliu, a declarat că în spatele dosarului penal ar sta „beneficiarii furtului miliardului”.

„Unicul scop al arestării mele este înlăturarea mea din funcția de procuror general. Scenariul a fost realizat cu succes (….) În spatele acestui dosar stau beneficiarii miliardului furat, ei au aceleași interese ca actuala guvernare. Ați văzut cum a fost aprobată legea cu privire la procuratură? A fost aprobată anume a-l supune pe Stoianoglo.

Eu sunt câștigătorul concursului organizat de Maia Sandu. Nu am avut niciodată conflicte cu doamna președintă. Pe urmă a urmat o presiune asupra PG. Eu nu am avut careva conflicte cu Maia Sandu, însă au avut loc anumite presiuni împotriva PG prin intermediul CSS (….) Eu nu pot solicita informații, urgentarea examinării unor dosare. Prima dată în istoria PG când procurorul general nu a dat niciodată indicații procurorilor. Eu sunt gata să răspund,” a declarat Alexandr Stoianoglo.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri