23.2 C
Chișinău
luni, 26 septembrie, 2022

În ajunul protestului din 11 iunie, se pregăteşte un nou ATAC murdar la adresa liderului Platformei Demnitate şi Adevăr // SURSE

Must read

Comentarii recente

Împotriva liderului Platformei DA, Andrei Năstase, se pune la cale un nou atac. Potrivit unor surse, uneltirea urmează să fie pusă în aplicare înainte de protestul societăţii civile din 11 iunie, care este susţinut inclusiv de Platforma Demnitate şi Adevăr.

„Astăzi mă aflam la un interviu organizat de Promo-LEX, când am fost sesizat de o sursă demnă de încredere, cu acces la anturajul coordonatorului de rele din Moldova. După persecutarea mai multor membri ai Platformei Demnitate şi Adevăr, întenţite în ultima perioadă de timp ca urmare a activizării noastre în teritoriul ţării şi participarea masivă a membrilor şi simpatizanţilor Platformei DA la acţiunile de protest, în perioada de până la 11 iunie 2017, Plahotniuc plănuieşte un nou atac murdar la adresa lui Andrei Năstase”, afirmă vicepreşedintele Platformei DA, Alexandru Slusari.

Potrivit surselor, motivul principal ar fi legat de rezultatele reale ale sondajelor de opinie, dar şi susţinerea din partea populaţiei şi a partenerilor de dezvoltare. „Frica sălbatică a coordonatorului este determinată de cifrele reale ale sondajelor de opinie, sprijinul tot mai accentuat al populaţiei şi al partenerilor de dezvoltare, exprimat şi în ultimele reacţii dure ale acestora la derapajele antidemocratice ale guvernării”, spune Slusari.

„Sesizez pe această cale instituţiile internaţionale, ambasadorii, societatea civilă şi presa independentă despre dezmăţul continuu al acestui regim mafiot, manifestat prin linşaj mediatic, trucaj de imagini, persecuţii politce, filaje şi interceptări telefonice arbitrare, imixtiuni în viaţa privată,
justiţie la comandă şi cer oprirea neîntârziată a tuturor acestor ilegalităţi de sorginte dictatorială”, a mai adăugat vicepreşedintele Platformei DA.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri