-4.8 C
Chișinău
joi, 9 februarie, 2023

Ilan Șor a devenit cetățean de onoare al municipiului Orhei

Must read

Comentarii recente

La 8 noimebrie, de Hramul municipiului Orhei, Ilan Șor, deputatul fugar, președinte al Partidului „ȘOR”, a devenit cetățean de onoare al orașului. Acest titlu i-a fost conferit de primarul Pavel Verejanu, în cadrul unei ceremonii festive.

Ilan Șor, prezent la eveniment on-line, le-a mulțumit tuturor pentru apreciere.

Amintim că Ilan Șor, care acum doi ani a fugit din R. Moldova și este anunțat în căutare, este deputat în Parlamentul de la Chișinău și președinte al fracțiuni parlamentare a partidului „Șor”.

De la strămutarea dosarului lui Șor de la Curtea de Apel (CA) Cahul la Curtea de Apel (CA) Chișinău au fost desfășurate cinci ședințe, toate fiind însă anulate.

Ultima ședința de judecată de la CA Chișinău programată pentru joi, 23 septembrie, în dosarul lui Ilan Șor, a fost amânată după ce magistrații CA au acceptat cererea de abținere înaintată de judecătoarea Galina Moscalciuc.

Astfel, Galina Moscalciuc, care a venit să-l înlocuiască pe magistratul Stelian Teleuca în examinarea dosarului, după ce ultimul a depus declarație de abținere, a fost și ea înlocuită cu magistrata Silvia Gîrbu.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri