12.7 C
Chișinău
miercuri, 28 septembrie, 2022

Igor Dodon, huiduit în Italia: ”Diapora nu se vinde!”, ”Tu nu ne reprezinți!” – See more at: http://radiochisinau.md/video-igor-dodon-huiduit-in-italia-diapora-nu-se-vinde-tu-nu-ne-reprezinti—47030.html#sthash.ROc3AG6v.dpuf

Must read

Comentarii recente

dodonPreședintele Igor Dodon pare să fi fost huiduit seara trecută, la Padova, unde a avut o întâlnire cu diaspora moldovenească din Italia. Cel puțin așa se reiese din mai multe filmulețe, postate pe rețelele de socializare de către participanții la întrevedere.   

Cu pancarte pe care scria ”Diapora nu se vinde!”, ”Tu nu ne reprezinți!”, ”Noi știm cine suntem. Nu veni cu istoria ta!” și ”Dodon, tu nu ești președintele meu!”, cei prezenți la întâlnire l-au acuzat pe  Igor Dodon că ar reprezenta interesele Rusiei, sau că ar fi ”în cârdășie” cu președintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc.

Igor Dodon, dar și purtătorul său de cuvânt, Ion Ceban, au fost învinuiți că ar neglija interesele diasporei, ar promova o limbă și o istorie falsă a Republicii Moldova. La un moment spiritele s-au încins, Igor Dodon fiind nevoit să ceară carabinierilor italieni să facă liniște în sală.

În replică, șeful statului și purtătorl său de cuvânt au calificat incedentul drept o provocare, potrivit acelorași secvențe video.

https://youtu.be/AHOy8Uzq2v0

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri