32.2 C
Chișinău
joi, 30 iunie, 2022

Gigi Becali, liber o zi în luna mai. De astăzi lucrează la Academia lui Gică Hagi

Must read

Comentarii recente

gigi_becaliGigi Becali a primit, în sfîrşit, o veste bună. Dacă cererile de eliberare au fost refuzate de fiecare dată în ultimele luni, nu la fel s-a întîmplat cu posibilitatea de a efectua condamnarea în regim deschis.

Astfel, după ce nu a fost inclus între primii condamnaţi care au mers să muncească încă de acum două luni, Becali a primit o veste excelentă la finalul săptămînii trecute.

Astăzi a ieşit pentru prima dată din Penitenciarul Poarta Albă pentru a munci la Academie, în localitatea Ovidiu, lîngă Constanţa, susţine ziare.com, citat de gsp.ro. De asemenea, se pare că patronul Stelei a primit un birou special amenajat pentru el faţă de ceilalţi deţinuţi care lucrează separat.

Gigi Becali a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare, iar în luna mai va împlini un an de cînd este încarcerat.

Liber o zi în luna mai

Gigi Becali, va putea ieşi o zi din Penitenciarul Poarta Albă în luna mai, după ce o comisie a închisorii a decis să îi acorde această permisiune, informează Mediafax. Patronul Stelei a fost recompensat astfel pentru bună purtare, după ce a participat la activităţi şi a respectat regulamentul.

Nu s-a stabilit însă şi ziua în care el va ieşi din Penitenciarul Poarta Albă. Potrivit Legii 275/2006, „persoanele private de libertate care au avut o conduită constant pozitivă pot fi recompensate cu permisiunea ieşirii din penitenciar pe o durată determinată”.

 

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri