-0.8 C
Chișinău
sâmbătă, 28 ianuarie, 2023

Gheorghe Petic: Ion Butmalai a fost împușcat de către angajați ai Direcției 5 care ofereau servicii de killer

Must read

Comentarii recente

Fostul deputat PLDM Ion Butmalai ar fi fost asasinat de către angajați ai Direcției 5 din cadrul Ministerului de Interne, susține fostul polițist de frontieră Gheorghe Petic, victimă și el a unei înscenări din partea aceleiași structuri.

Petic a declarat marți, în cadrul emisiunii Cotidianul Live, că asasinatul lui Butmalai a fost „efectuat în practică de către cei din Direcția 5”.

„Asasinarea lui Ion Butmalai a fost comandată de către unii dintre cei care se aflau atunci la conducerea Republicii Moldova și de către anumite structuri din lumea interlopă. Ce cunosc eu, și urmează să vadă opinia publică, e că Ion Butmalai a fost împușcat de către angajați ai Direcției 5 care ofereau servicii de killer”, susține polițistul.

El a mai menționat că ar exista investigații în acest sens și a refuzat să ofere mai multe detalii.

Ion Butmalai

Ion Butmalai a decedat în anul 2014, în preajma alegerilor anticipate, la scurt timp după ce anunțase o conferință de presă în cadrul căruia urma să facă dezvăluiri despre jaful din sistemul bancar. Concluziile anchetei au fost că Butmalai s-a sinucis.

Amintim că în cazul morţii fostului deputat Ion Butmalai au existat mai multe nelămuriri expuse de avocata sa, dar și în presă: de ce s-a împuşcat cu pistolul în piept şi nu în cap aşa cum se întâmplă de obicei? Ce scrie pe foile lăsate în urma sa, ce nume apar în ultima sa scrisoare?

Comunicatul oficial al procuraturii a relevat atunci și faptul că au fost găsite două tuburi de cartuş – ceea ce înseamnă că au fost trase două focuri de armă.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri