3.2 C
Chișinău
miercuri, 1 februarie, 2023

Gala Uniunii Cineaștilor din România: Margareta Pâslaru, lecție de stil la 78 de ani!

Must read

Comentarii recente

Margareta Pâslaru, o interpretă și actriță îndrăgita de români, a avut o apariție spectaculoasă la Opera Națională din București, la Gala UCIN, aflată la 50 de ani de la înființare.

Interpreta, parcă desprinsă din filmele de epocă, a arătat ca o contesă la eveniment, cu mănuși din dantelă, mască personalizată cu inițiala „M” și cu o margaretă, simbolurile prenumelui ei. Doamna cântecului românesc a venit însoțită de un fotograf personal și ținea în mână o umbrelă, căci în acea seară a plouat.

Solista a adoptat o ținută retro, purtând un pardesiu negru, peste care a pus piesa de rezistență a ținutei: un guler brodat, supradimensionat, alegere foarte îndrăzneață și de efect. Mănușile negre și accesoriile au completat perfect ținuta retro.

Margareta Pâslaru, premiată la Gala UCIN

Vedeta a și fost premiată la Gala UCIN-Uniunea Cineaștilor din România, cu premiul academic oferit de Președintele și regizorul Laurențiu Damian. Pe scenă, când a primit premiul, organizatorii au pus pe fundal celebra melodie „Lasă-mi toamnă, pomii verzi”, cu care au crescut generații întregi.

La final, vedeta a făcut o fotografie la panoul special amenajat și apoi a plecat. La un moment dat, a făcut o poză cu un fan, după care a vrut să vadă fotografia. „Lumina aceasta îmi face părul galben, iar părul meu este alb. Va rog să faceți fotografia alb negru”, a punctat vedeta.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri