-2.8 C
Chișinău
luni, 30 ianuarie, 2023

Fotoreportaj impresionant cu „oameni pe cale de dispariţie”. Pentru ei viața are un alt sens

Must read

Comentarii recente

no-civilization-234274Cum ar fi să vă treziţi dimineaţa şi să nu fiţi în patul vostru comod, în casa voastră mobilată după ultimele trenduri, să nu aveţi apă curentă, ori frigider sau să nu fiţi conectaţi de restul lumii prin reţelele Wi-fi?

Aceşti oameni din tribul Tsataan îşi mută „casa” şi de zece ori pe an, îşi construiesc colibe din piei de animale atunci când temperaturile scad sub -40 de grade Celsius, cresc şi vânează cerbi şi reni pentru că aceste animale reprezintă hrana, mijlocul de transport şi îmbrăcămintea lor.

„Înainte să dispară” este proiectul de suflet al fotografului Jimmy Nelson, care a avut şansa să petreacă timp în mijlocul celor mai vechi şi ascunse triburi din lume, care sunt pe cale de dispariţie.

Jimmy şi-a petrecut câte două săptămâni în mijlocul fiecărui trib, le-a cunoscut tradiţiile, a luat parte la ritualurile lor şi a fotografiat în detaliu modul în care trăiesc, se îmbracă şi comunică unii cu alţii.

„Am vrut să creez un document estetic, care să treacă testul timpului, o lucrare care să fie o dovadă etnografică pentru lumea aceasta ascunsă care dispare atât de repede”, a declarat Jimmy.no-civilization-234270

Vedeți mai multe imagini aici: http://www.antena3.ro/galerie/fotoreportaj-impresionant-cu-oameni-pe-cale-de-disparitie-pentru-ei-viata-are-un-alt-sens-234273.html#foto

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri