-1.8 C
Chișinău
vineri, 27 ianuarie, 2023

(FOTO) Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova a semnat un Protocol de Colaborare cu USM. Dupu: „ Va fi înființat un post de televiziune, unde viitorii jurnaliști vor putea să învețe în cele mai bune condiții”

Must read

Comentarii recente

Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova a semnat un Protocol de Colaborare cu Universitatea de Stat din Moldova. Șeful DRRM, Adrian Dupu a anunțat că instituția va avea datorită sprijinului oferit de departamentul pe care îl conduce, un post de televiziune, unde studenții de la Facultatea de Jurnalism vor putea să învețe în cele mai bune condiții.

”Astăzi, în prezența Exceleței Sale, Daniel Ionita, ambasadorul României în Republica Moldova, am semnat împreună cu dl rector Igor Șarov, Protocolul de Colaborare dintre Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova și Universitatea de Stat din Moldova.

Obiectivul Protocolului de colaborare îl constituie crearea cadrului generic al colaborării dintre părți, în vederea promovării identității românești pe ambele maluri ale Prutului. Semnarea acestuia vine ca o continuare firească a bunei relații dintre cele două instituții care a dus anul acesta la finanțarea cu succes a două proiecte implementate de USM și participarea la o serie de evenimente comune.

Îmi doresc ca această cooperarea instituțională dintre Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova și Universitatea de Stat din Moldova să ducă la o apropiere între cele două țări, astfel încât cultura românească să fie consolidată în comunitatea din Republica Moldova.

Totodată, urmare a încheierii acestui protocol, până la sfârșitul anului, DRRM va susține dotarea laboratorului de jurnalism din cadrul Facultății de Jurnalism și Știinte ale Comunicării a Universității de Stat din Moldova în vederea înființării unui post de televiziune, unde viitoarele generații de jurnaliști vor putea să învețe și să se perfecționeze în cele mai bune condiții,” a scris pe rețelele de socializare, șeful DRRM, Adrian Dupu

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri