11.1 C
Chișinău
marți, septembrie 21, 2021

Fostul vicepreşedinte al Comisiei Electorale Centrale: „Alegerile prezidenţiale vor fi fraudate”

Must read

Comentarii recente

uratuAlegerile prezidenţiale vor fi fraudate, iar procesul deja a început, afirmă fostul vicepreşedinte al Comisiei Electorale Centrale,

„Au fost mai multe încălcări. Întârzierea campaniei electorale i-a pus în inegalitate pe unii candidaţi în raport cu alţii. Fraudarea se face centralizat, este comandată de mai sus. Faptul cine şi cum a ajuns în componenţa CEC ne determină să credem că alegerile prezidenţiale vor fi fraudate”, a declarat Ştefan Urâtu în cadrul unei emisiuni la TVR Moldova, citat de IPN.

Fostul vicepreşedinte al CEC a mai spus că a făcut investigaţii pe cont propriu şi a constatat că în anumite localităţi la fiecare scrutin sporeşte brusc numărul alegătorilor. „În unele localităţi numărul alegătorilor depăşeşte numărul populaţiei. Contrar voinţei lor, mii de persoane au fost strămutate pe hârtie dintr-o localitate în alta, oferindu-li-se posibilitatea de a vota de mai multe ori”, a menţionat fostul vicepreşedinte al Comisiei Electorale Centrale.

Amintim că Ştefan Urâtu a fost demis din funcţia de vicepreşedinte al CEC acum un an, după ce s-a alăturat protestelor din Piaţa Marii Adunări Naţionale, declarând că Republica Moldova este controlată de o „caracatiţă oligarhică”, care a capturat toate instituţiile statului, şi că alegerile parlamentare de pe 30 noiembrie 2014 şi cele locale din 2015 au fost fraudate.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri