3.2 C
Chișinău
marți, 28 martie, 2023

Fostul premier Sturza avertizează: Băieţi, pute foarte rău! Moldova a reapărut în vizorul oamenilor „serioşi”

Must read

Comentarii recente

ion sturzaDupă ce prestigioasa publicaţie The New York Times a publicat ieri un articol despre miliardul furat din băncile din RM, jaf pe care l-a calificat drept unul dintre cele mai mari furturi bancar din lume, fostul premier Ion Sturza a venit cu o reacţie dură. 

Ex-premierul a adresat un mesaj foştilor şi actualilor oficiali ai ţării, pe care îi avertizează că îşi vor pierde onoarea.

„În The New York Times a apărut un articol, în care, cam în glumă, cam în serios se constată că milioanele moldovenilor s-au transformat în cenuşă, lucru care îi face să rămână cu gura căscată şi pe experimentaţii jurnalişti americani. Atenţie, Moldova a reapărut în vizorul oamenilor „serioşi”. „Neobosit” însă este „refrenul” tinerilor foşti şi actuali oficiali moldoveni: nu am fumat, nu am mâncat şi gura nu ne pute. Pute, băieţi, pute foarte rău. V-am spus eu, veţi rămâne şi fără bani, şi fără onoare!”, afirmă omul de afaceri.

Ion Sturza s-a referit şi la protestele tot mai masive care au loc în ultima perioadă la Chişinău. „Moldovenilor de rând ce le rămâne?! Doar să protesteze paşnic. Dar se vede că şi de acest „lux” cineva vrea să-i priveze. Joc cu focul. Pe moldovean poţi să-l furi de bani, nu şi de demnitate…”, a adăugat fostul prim-ministru.

Amintim că în The New York Times a apărut ieri un articol despre jaful de miliarde din băncile din Republica Moldova. Jurnaliştii americani spun că furtul de un miliard de dolari de la Banca de Economii, Banca Socială şi Unibank, raportat la dimensiunea modestă a economiei Republicii Moldova, poate fi clasat printre cele mai mari furturi bancare din lume.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri