8.3 C
Chișinău
joi, septembrie 23, 2021

Fosta soţie şi cumnatul lui Proca, reţinuţi la comanda lui Constantin Botnari, care le-a cerut un document semnat de asasin în schimbul eliberării lor

Must read

Comentarii recente

iaralov-plahotniuc-botnariFosta soţie şi cumnatul interlopului moldovean Vitalie Proca sunt acuzaţi de complicitate la tentativa de omor a bancherului rus Gherman Gorbunţov.

Procurorii susţin că au suficiente probe pentru a demonstra vinovăţia celor doi, dar nu spun de ce au reacţionat la mai bine de patru ani de la comiterea infracţiunii. Suspecţii declară că sunt nevinovaţi şi că au fost încătuşaţi la comanda secretarului general al Partidului Democrat, Constantin Botnari. Potrivit lor, reţinerea ar fi o formă de şantaj pentru a-l determina pe Vitalie Proca să nu dezvăluie anumite informaţii despre oligarhul Vladimir Plahotniuc, şeful lui Botnari.

Fosta soţie şi cumnatul lui Vitalie Proca au fost reţinuţi acum două luni. Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile, iar femeia a fost eliberată pentru că are în grijă trei copii.

Mama celor doi acuzaţi, Venera Gasparean, spune că, în urma celor întâmplate, a pus totul cap la cap şi a ajuns la concluzia că reţinerea a avut loc la comanda omului de încredere al oligarhului Vladimir Plahotniuc.

După reţinere, Constantin Botnari ar fi asigurat familia Gasparean că totul va fi bine, dar Vitalie Proca ar trebui să ofere ceva în schimbul eliberării fostei soţii şi a cumnatului său. Şi avocatul familiei declară că dosarul iniţiat este învăluit de mister.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri