9.4 C
Chișinău
luni, 26 septembrie, 2022

Excursii gratuite cu troleibuzul turistic pentru locuitorii și oaspeții Capitalei. Acțiunea va avea loc în cadrul Săptămânii Europene a Mobilității

Must read

Comentarii recente

Primăria Municipiului Chișinău anunță că în această sâmbătă excursiile la bordul troleibuzul turistic vor fi gratuite. Acțiunea are loc în cadrul Săptămânii Europene a Mobilității.

Excursiile avea loc după următorul program:

ora 10:00 (audioghid în l. română🇲🇩)

ora 12:00 (audioghid în l. rusă🇷🇺)

ora 14:00 (audioghid în l. engleză🇺🇸)

ora 16:00 (audioghid în l. română🇲🇩)

Startul – Arcul de Triuf

Numărul de locuri disponibile pentru o excursie este de 22 de persoane, iar copii până la 7 ani, în mod obligatoriu, vor fi însoțiți de un părinte.

Excursiile au drept scop promovarea obiectivelor turistice importante din orașul Chișinău, îndemnând astfel locuitorii și oaspeții capitalei să cunoască și să descopere istoria orașului, istoria străzilor și ale personalităților care au marcat evoluția neamului nostru.

De asemenea, activitatea urmărește promovarea transportului public durabil, cu impact major asupra calității vieții urbane și încurajarea populației să utilizeze mijloace alternative de deplasare.

Reamintim că, Primăria municipiului Chișinău, prin intermediul Proiectului „MOVE IT like Lublin – a Chisinau Sustainable Development Initiative”, finanțat de Uniunea Europeană, organizează în perioada 16-18 septembrie mai multe activități dedicate Săptămânii Europene a Mobilității, o inițiativă a Comisiei Europene, ce promovează măsuri durabile de transport public.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri