22.2 C
Chișinău
joi, 18 august, 2022

Europarlamentarul Monica Macovei o susţine pe Maia Sandu la prezidenţiale: „E un candidat curat şi o persoană care nu este prinsă în scandaluri de corupţie”

Must read

Comentarii recente

monica macovei europarlamentarTot mai multe mesaje de susţinere pentru candidatul unic al forţelor antioligarhice la alegerile prezidenţiale. Şi europarlamentarul Monica Macovei şi-a exprimat public sprijinul pentru Maia Sandu, afirmând că este o persoană cu reputaţie curată şi care nu a fost implicată în cazuri de corupţie.

„Dragii noştri, după cum ştiţi, sunt mereu aproape de Republica Moldova, urmărind cu mare atenţie evoluţia ţării. Ca fost preşedinte al Delegaţiei Parlamentului European pentru Republica Moldova (2009-2014), m-am luptat pentru ca ţara voastră să semneze Acordul de Asociere cu UE, iar voi să puteţi călători fără vize în UE.

În apropierea alegerilor prezidenţiale, doresc să transmit cetăţenilor moldoveni un mesaj în care să îi încurajez să îşi folosească dreptul de vot pentru menţinerea ţării pe drumul european şi pentru înnoirea clasei politice. Nu irosiţi eforturile de reformare a ţării pe care le-aţi făcut până acum! Alegeţi înţelept!

Eu o susţin pe doamna Maia Sandu, un candidat curat, o persoană care nu este prinsă în scandaluri de corupţie, singura care are un proiect politic care îi va aduce R. Moldova liniştea, stabilitatea şi bogăţia care au lipsit în ultimii ani.

Vă mulţumesc şi vă doresc alegeri înţelepte.”

Cu cele mai bune gânduri,
Monica Macovei, MEP
European Parliament

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri