-0 C
Chișinău
sâmbătă, 4 februarie, 2023

Eurodeputatul Siegfried Mureșan a fost decorat cu Ordinul de Onoare de președinta Maia Sandu

Must read

Comentarii recente

Maia Sandu a menționat într-o pastare pe social media că i-a acordat europarlamentarului lui Siegfried Mureșan „Ordinul de Onoare” în semn de apreciere pentru susținerea obiectivului de integrare europeană și a eforturilor de consolidare a proceselor democratice în Republica Moldova.

„Am acordat această distincție în semn de apreciere pentru susținerea obiectivului nostru de integrare europeană și a eforturilor de consolidare a proceselor democratice în Republica Moldova. De mai mulți ani, Siegfried Mureșan este un prieten de încredere și un promotor al intereselor țării noastre în instituțiile Uniunii Europene, iar astfel ne ajută să construim o viață mai bună pentru toți cetățenii noștri”, a scris Maia Sandu.

La rândul său, Siegfried Mureșan a mulțumit Maiei Sandu.

„Mulțumesc mult, doamnă președintă Maia Sandu, pentru decizia de a-mi conferi „Ordinul de Onoare” al Republicii Moldova.Astăzi am venit din nou la Chișinău, a patra oară în ultimele luni. Am venit să lucrez ca parte a unei delegații a Parlamentului European. Am venit să ajut la apropierea Republicii Moldova de Uniunea Europeană. Vreau ca cetățenii Republicii Moldova să simtă cât mai multe beneficii concrete ale apropierii de Uniunea Europeană. Am fost surprins și foarte onorat de decizia președintei Republicii Moldova, Maia Sandu, de a-mi conferi „Ordinul de Onoare” al Republicii Moldova. Dorința mea este ca și cetățenii Republicii Moldova să poată trăi în siguranță la fel ca toți cetățenii Uniunii Europene. Pentru asta am lucrat în ultimii ani, pentru asta voi continua să lucrez și în anii următori.Mulțumesc mult pentru această onoare!”- a scirs europarlamentarul pe facebook.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri